Corona update

Beste allemaal,

Wij hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn. De corona legt veel stil en ook helaas de sportlessen.
Als SVS kunnen wij hier helaas niets aan doen maar willen wel graag jullie op de hoogte houden waarmee wij als bestuur bezig zijn.

Allereerst de contributie, die wordt voor deze maand later dan gebruikelijk geïncasseerd.
Omdat er nu geen lessen activiteiten tegenover de contributie staat willen wij dit zodra het weer verantwoord is wat extra’s gaan organiseren. Hierover volgt later meer en als jullie nog leuke ideeën hebben horen wij dit ook graag!

Voor de gym voor de kinderen hebben wij twee nieuwe gymjuffen gevonden. Babette de Jong en Nina Kappen. Zij hebben de laatste gymles meegedraaid en vonden het erg leuk en kijken uit om straks te kunnen beginnen.
Volgende week komt er een leuk filmpje van hen online voor de kinderen van de gym.

Wij zijn ook druk bezig met het organiseren van een dorpsloop. De bedoeling is hiervan een gezellig en sportief samenzijn te maken waaraan iedereen kan meedoen. Hierover volgt ook later meer informatie maar blijf in shape om straks gezellig met zijn allen hieraan mee te kunnen doen.

Een sportieve groet van het bestuur van SVS en wij hopen jullie snel weer te kunnen beginnen.

6 kamp 13.07.2019

🎉13 juli vindt het 6kamp plaats 🎉
🔝 start is om 18.30uur 🕡

Teamleiders zijn
Tessa borgman 
Gijs Bosch
Jan pastoor
Gert Uineken
Isabel van Dalfsem

☞Wil jij nog mee doen?
☞Geef je dan snel op, de plekken zijn beperkt en vol=vol

SVS en dorpsfeest Steenwijksmoer

Zaterdag 8 september 14.00 uur

Optreden gymgroepen

Het zou leuk zijn voor de kinderen als er veel toeschouwers zijn om ze aan te moedigen!  Dus kom en geef een groot applaus voor de gymgroepen!

Zondag 9 september 11.00 

rock ’n roll fitness

De calorieën van de voorgaande dagen verbranden? Of weer fris en fruitig beginnen aan de dag? Of wil je weer straks verschijnen voor de dorps barbecue? Of doe je gewoon mee voor de sportiviteit en gezelligheid? Geef je op!

Bij opgave en deelname ontvang je een goodybag. De komende weken zal bekend worden wat er verwacht kan worden!

info@sportverenigingsteenwijksmoer.nl of doe een briefje in de brievenbus bij hoofdweg 4

Samenloop voor hoop

Zoals vele vast al gelezen hebben is 29 en 30 september de samenloop voor hoop in Coevorden. Het is een 24 uur durende wandelestafette met als doel zoveel mogelijk geld in te zamelen voor kankeronderzoek. De SVS doet ook mee in team 31. Esmaralda is de teamcaptain.

Wil jij je inzetten als teamlid en mee wandelen meld je aan! De inbreng is minimaal 15 euro per persoon. In overleg wordt een tijdsindeling gemaakt. Ook niet leden mogen meedoen.

Voor meer informatie en aanmelding

www.samenloopvoorhoop.nl