Nieuwe trainster hardlopen.

Mijn naam is Ellen Adema en ik woon in Coevorden. Al op jonge leeftijd ben ik begonnen met sporten. Eerst tennis, op mijn 20e ben ik dit gaan combineren met hardlopen. Tot op heden loop ik nog steeds met veel plezier.Af en toe gaf ik wel eens training en ik had wel interesse om dat vaker te gaan doen. Ik besloot de opleiding looptrainer 3 te gaan volgen en inmiddels geef ik aan verschillende groepen hardlooptraining.

De loopgroep in Steenwijksmoer is een gezellige recreatieve groep. Het uitgangspunt is in beweging zijn om fit te blijven. Bovendien is samen hardlopen voor de meesten een goede stimulans om te gaan trainen. De training is erop gericht dat iedereen mee kan doen. Je bepaalt zelf hoe intensief je wilt trainen.

We beginnen de training met inlopen en warming up oefeningen, gevolgd door het programma dat bestaat uit het lopen van verschillende afstanden in verschillende tempo’s. We eindigen met rustig uitlopen gecombineerd met wat oefeningen.

Belangstellenden zijn van harte welkom om eens een keertje mee te trainen. We starten elke dinsdag om 20.00 uur bij De Schalm en eindigen om 21.00 uur.

Hardlooptraining:

Wanneer : Dinsdagavond 20:00 – 21:00

Waar: achter dorpshuis ‘de Schalm’ bij trainingsveld Protos

Lijkt dit je leuk geef je op via info@sportvereningsteenwijksmoer.nl of via een van de bestuursleden. De inschrijfformulieren krijg je bij je tweede les mee.