Avondvierdaagse 2019 Sport Vereniging Steenwijksmoer

De week van 20 mei

SVS regelt de avondvierdaagse; voor álle inwoners van Steenwijksmoer!

Dit jaar vindt het evenement plaats op maandag 20, dinsdag 21, woensdag 22 en vrijdag 24 mei. (donderdag is een inhaaldag, voor als je op een andere dag niet kunt, en vindt plaats op eigen gelegenheid). Het is ook mogelijk om alleen de vrijdagavond te lopen voor de dagmedaille.

Dagelijks lopen we een tocht van 5 km óf 10 km door Coevorden. Onderweg moet een stempel gehaald worden. SVS zal voor alle deelnemers en begeleiders zorgen voor drinken met wat lekkers.

Voor deelnemende schoolkinderen geldt:

Per avond lopen vier volwassenen mee die de verantwoordelijkheid dragen.

Op onderstaande strook kun je als volwassene aangeven of je begeleider wilt zijn en welke avond(en) de voorkeur heeft. Aan de hand daarvan maakt het bestuur een indeling. Er kunnen vier begeleiders per avond meelopen.

We verzamelen iedere avond om 18.00 uur bij de sportvelden aan de Pampert in Coevorden.

Kosten zijn 5 euro per deelnemer voor leden en 6 euro per deelnemer voor niet-leden van SVS.

Betalen bij inschrijving!

(Begeleiders doen gratis mee)

Het worden vast weer gezellige avonden en wij hopen dat er velen van jullie mee gaan lopen!

17 mei volgt de laatste informatie aan alle deelnemers/begeleiders!